Fotboll

Måndag idag, ahh, härliga måndag. Det vankas fotbollsträning vilket är underbart härligt. Tony och magnus kommer ut senare och sen far vi tillsammans till träningen som börjar klockan 8. Vad mer behöver man tillägga, jo att det är roligt.
Helgen har tillbringats i sanda, tillsammans med anna och tony. Har vart trevligt och väldigt avkopplande. Vi började fredagen med att se på lets dance och sen avslutade vi med lite mario kart på 64at. Blev rätt tidigt isäng ändå, men jag o anna såg på en känslosam film så det var att man såg klart hela. Gjorde inget för den var bra iofs :)

- "Hey man, your missing a shoe"
- "Oh... thanks"

Började Lördagen med en massa frukost och sen lite tvspelande. Vart sen iväg o handlade och tog en tur med anna, för att sen komma hem till lite blokusspelande. Det gick inte bäst för mig men jag tycker det är oerhört skoj åtminstonne! Anna däremot, hon har nog tjuvtränat i sina drömmar, för hon vann rätt så många gånger.
Såg sen på skithandbollen, det var ju inte alls skoj. Man kan ju undra var den kämpaglöden dom hade i början av turneringen försvann. Den känns som att dom kände sig mätta efter att dom hade slått spanien. Sen tog vi o spelade lite tvspel till innan H kom förbi. Hon var fyllechaffis på nåt vis så hon stannade till i väntan på bättre tider.

tog några få öl med tony, anna hade fått nog från maten. Spelade kort och umgicks mest. Sen for sarah vid halv 1 tiden och vi satte oss o spelade lite tvspel när vi drack upp de sista. sen vart de stugan och lite "rena rama rolf" innan nannatajm.

Söndag bestod av en svensk seger i långskidåkning, en massa sprint och sen lite tvspel. Sen fick jag skjuts till bussen av tony och anna och sen var ja rätt sliten resten av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0