ensam

Jag börjar tröttna på att vara ensam. I början av veckan kändes de rätt roligt, laga klok mat och diska, städa, sitta uppe sent och bara va, visa att jag kan leva ensam och så vidare och så vidare. Men gud va tråkigt det är! Jag gör verkligen ingenting förrutom o ger mina katter mat om dagarna, dom kommer se ut som medicinbollar när jag är färdig med dom, Jag skojar inte! Annar sitter jag vid datorn o spelar, eller vid tvspelet och spelar, eller löser korsord för att stimulera min hjärna mellan varven. Matlagningen, ja den har väl tonat ner sig. Igår åt jag rester, och då har de gått 4 dagar. Man ska väl inte tröttna efter 4 dagar när man egentligen gjort ett matschema?

Anyways, det vankas iallafall helgtider och det är ju iallafall goda nyheter. Kommer få besök i helgen, förhoppninsgvis redan mot kvällen till av anna, Kanske även Jennie, men jag vet ialalfall med bestämd säkerhet att Anna och Tony kommer vara här imorgon. Lär säkert bli nån enstaka mer, men det får tiden och morgondagen utvisa. Blir dags för lite partaj eftersom mitt jobb slår upp portarna på nytt nästa vecka, får la se om jag får jobba något då men jag har iallafall en preliminär tid den 10e. Annars är de inget förän veckan efter. De fattas väl bara att dom kommer och frågar om jag kan jobba nästa helg, 13.1415e. När det är alla hjärtans dag och allt. Då kommer jag verkligen känna mig kluven. Jag har inte jobbat sen innan jul, så jag är naturligtvis i stort behov av pengarna, samtidigt som jag så gärna vill fira med min Elisa och jag vet att hon kommer bli besviken om jag inte är med henne, det hade jag blivit om situationen vart omvänd. Men som sagt, nu är det inte så men jag känner på mig att dom kommer o fråga mig det.

Nej, nu ska ja ta o gå en sväng på Hemse. Köpa ciggisar och ta en kaffe på bagarns kanske. Det är jobbigt att brygga kaffe till sig själv här hemma.

Team Sportia Cup 2

Har varit inne nästan hela helgen och tittat på fotboll med Elisa. En sak kan man ju defenetivt säga. Ont i Ryggen AB! Och att de bor bara konstiga människor i stan. Ute o dricker o fjantar sig när alla andra bara försöker intressera sig för fotbollen, gör motstånd mot polisen och är överdrivet fåniga. Min gud, såna omogna människor. Samtidigt har man hört en hel del skitsnack när folk suttit bakom en och framför en, folk som har pratat med sin förfinade gotlandsdialekt bara för att dom bor i visby. Det är tur att man inte är född där iallafall! :)

Till fotbollen då. Vi har sett rätt så mycket men de vi irriterade oss mest på att dom större lagen hade så många lag med i alla grupper. Gotland södra som hade 3 lag med i den åldersgruppen och 4 lag med i den gruppen. Gute som hade hur många knattelag som helst, Dalhem som fanns lite överallt. Men det var rätt roligt, och jag måste nog säga att helgens överraskning var nog fc copa. Laget där Elisas lärare var med och spelade. Dom var roliga att se och slog ut lag efter lag och tog sig hela vägen till finalen. Där tog det stopp mot ett starkt gute-lag som vann med 4-0. Ett annat lag som var roligt att följa var Klintes, som såg ut att gå på halv maskin genom hela turneringen, vann inte överlägset utan gjorde vad som behövdes framåt och hade en urstark defensiv. Men även där tog de stopp mot, ja just de, de starka gute-laget. Fast det krävdes 7 straffar för att få stopp på det hela.

Träffade väl även mycket folk man kände till, o de var de roligaste.


RSS 2.0